PUROLANTIE

AS OY PUROLANTIE 6 B 4, 99130 Sirkka

Yhdistyksemme lomahuoneisto sijaitsee Levillä Kittilän Immeljärven läheisyydessä.

Huoneistoa vuokrataan yhdistyksemme jäsenille ympärivuotiseen virkistyskäyttöön.

Monet ovat käyneet ja kehuneet; varaa sinäkin oma lomaviikkosi vaikka heti!

Huoneiston tiedot

Huoneisto on 2008 valmistunut paritalohuoneisto, jossa on majoitustilat 4-6 henkilölle.                62m2 - 2mh (toisessa parisänky, toisessa 2 runkopatjasänkyä), tupakeittiö/olohuoneessa avattava vuodesohva, sauna, ph, terassi + kalusteet. Huoneistoon kuuluu myös reilu ulkovarasto, puuliiteri ja sähköllinen autokatospaikka. Lisäksi kaksi polkupyörää vuokralaisten käyttöön (kts. kuvagalleria).

Täydellinen astiasto 6:lle, jääkaappi/pakastin, liesi/uuni, liesituuletin, astianpesukone, kahvin- ja vedenkeitin, leivänpaahdin, mikroaaltouuni, hiustenkuivaaja, silitysrauta ja -lauta, pölynimuri, pesutorni ja kuivauskaappi. FullHD-TV 32", Blu ray-soitin ja radio.

Vuokralainen tuo omat liinavaatteet ja pyyhkeet. Huoltoyhtiöltä saa erillistä korvausta vastaan liinavaatesettejä kunhan ilmoittaa paria päivää ennen menoa.

Sähkölämmitys lämmön talteenotolla. Lisälämpöä ja tunnelmaa antaa varaava takka. Takkapuut kuuluvat vuokraan.

Loppusiivouksen hoitaa vuokralainen itse tai huoltoyhtiö erillistä korvausta vastaan.

Sijainti

Sijainti on keskeisellä paikalla rinteiden ja latujen läheisyydessä. Etäisyys Levin keskustaan 1,8 km.

Talvilomailijalle Leviltä löytyy useita eritasoisia laskettelurinteitä alottelijasta maailmancupin Levi Black-rinteeseen asti. Lähimpään rinteeseen on matkaa kilometrin verran! Ski Bussin pysäkitkin on vain 500m päässä.

Monipuolisille laduille ja patikkareiteille pääset lähes pihasta.

Kesäisin voit pelata eri pallolajeja, golfia, frisbee- ja minigolfia, alamäkipyöräillä,  patikoida upeissa tunturimaisemissa tai vaikka kalastaa Immeljärvellä. Myös lapsiperheille löytyy paljon tekemistä mm. kotieläinpuisto lähes takapihalla, polkuautokylä, kiipeilypuisto (radat myös aikuisille), kylpylä.

Levin viikko-ohjelmasta löydät monenmoista ohjelmaa.

Noin tunnin ajomatkan päästä löytyy myös Ylläs ja Pallas monine mahdollisuuksineen.

Varaaminen ja maksu

VARAAJAN ON OLTAVA YHDISTYKSEN JÄSEN SEKÄ KOHTEESSA LOMA-AIKANA.

Sitovat varaukset ovat voimassa niiden tulojärjestyksessä. 20% ennakkomaksulla vahvistat varauksesi. Mikäli loppumaksun suoritusta ei ole maksettu eräpäivään mennessä varaus peruuntuu.

Varausta ei voi tehdä vuosittain aina samalle viikolle.

Saatua lomaviikkoa ei voi luovuttaa kenellekään toiselle.

Lemmikkieläimiä ei sallita.

Vuokra-aika on lauantaista klo 16.00 - lauantaihin klo 12.00

Etusijalla ovat vuokraukset lauantaista lauantaihin. Poikkeavat vuokra-ajat (esim. juhannus, Levin maailman cup) sovittavissa erikseen.

Varaukset ja lisätiedot: Pasi Hukkanen 044 500 3712  /  pasihukkanen@gmail.com

Peruutukset

Varauksen peruuttamisesta pidätetään maksettu ennakkomaksu (20% vuokrahinnasta).

Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 21 vrk ennen loman alkua, veloitetaan koko vuokra.

Mikäli peruutus tapahtuu loman aikana, ei asiakkaan suorittamaa maksua palauteta.

Peruutus voi tapahtua vain erittäin painavasta syystä.

Vuokrahinnat

Sesonkiviikoilla (vk 8-17, 38-41, 51-52) 300€/vko

Normaaliviikoilla (vk 1-7, 18-22, 32-37, 42-50) 250€/vko

Kesäviikot (vk 23-31) 170€/vko

VIRKISTÄVÄÄ LOMAA!

VAPAAT VIIKOT

Tiedustelut Pasilta puh. 044 500 3712 tai pasihukkanen@gmail.com

Vuosi 2019:     47, 48, 49, 50

Vuosi 2020:     1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 18, 19, 20,

21, 22, 23, 25, 26, 27, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40,

41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53

Käytä hyväksesi Hki-Kittilä halvat lennot. Katso netistä!

http://www.norwegian.com/fi/ (huomaa matkatavaroiden hinnoittelu erikseen)

Levin tapahtumat:

www.levi.fi